Amerika, a 70-es évek!

Adott egy fiatalember, Bob Gurnsey aki kinőve a gyerekkorból is szenvedélyesen szeretett dugóspuskával lövöldözni. Gondolt egyet, és szervezett a barátainak egy nosztalgia csatát, olajfestékes puskákkal. A többi, már ahogy mondani szokták történelem. A paintball ősének számító játék óriási sikert aratott, és hamarosan már üzletszerűen űzte Gurnsey a játszatást.
Az utóbbi évek folyamán a paintball szabadidős játékból valódi sportággá nőtte ki magát: versenyekkel, díjakkal, profi versenyzőkkel.

Szeretnéd megtapasztalni a hihetetlen adrenalinszint-növekedést amit egy csata okozhat? Mindezt veszélytelenül?

Játsz velünk!

A játék folyamán felszínre kerülnek a résztvevő igazi, mélyen rejlő tulajdonságai és motivációi.

Csapatjátékos vagy vagy irányító? Hogyan reagálsz a stresszre? Mennyire vagy taktikus?

Kiélezettebb helyzetben kell helytállnod, mint a mindennapi életben, de ugyanazokra a tulajdonságokra van szükséged, mint a munkád vagy magánéleted során. Az élményeken és játékon kívül az itt szerzett önismeretet kamatozhatod majd, mikor visszatérsz a hétköznapokba. 14 éves kor felett (szülői beleegyezéssel) előzetes regisztráció után bárki részt vehet a játékban, azonban nem árt a felkészülés.

Érdemes tanulmányozni a pályákat, hogy előre tudj taktikát tervezni. Amennyiben kérdésed merül fel, keress minket az elérhetőségeink valamelyikén.

paintball nagykep

Tárhely szolgáltató

Tárhely szolgáltató:

KexDesign