"A lézerharc az amerikai hadsereg által, gyakorlatozásra kifejlesztett fájdalommentes módszer, mely az 1980-as évek derekán indult világhódító útjára. A paintball világa után ezzel egy olyan csapatjáték alakult ki, melyet bárki űzhet anélkül, hogy izgulnia kellene a sérülések miatt, így gyermekek is játszhatják. Az évek múlásával több ugrálókötelezés közben bekövetkezett balesetet regisztráltak, mint lasertag következtében szerzett sérülést! Bár a játék nevében szerepel a harc szó, a játékosok mégis nevetve és mosolyogva jönnek le a pályáról."

MI IS AZ A LASERTAG?

lasertag1A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát - mindezt jó levegőn, élménydús környezetben.
A Lasertag a gyerekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában. Ötvözi a paintball és a beltéri lézer játékok előnyeit. A Lasertag lehet akár szabadtéri, akár beltéri játék: erdőben, barlangban, parkban, laktanyában, nyílt terepen; elhagyott házakban, szállodák, panziók kertjeiben; sőt akár egy hétköznapi irodaházban is. A Lasertag szélsebesen hódítja a világot, hiszen ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét.

NEM KÁROS A KÖRNYEZETRE!

Nincs semmi természet károsító hatása, így bárhol játszható. Erdőben, hegyekben, vagy akár nemzeti parkokban is.

NINCS SZÜKSÉG VÉDŐFELSZERELÉSRE!

A lézerfegyver infra tartományban működik. Ez azt jelenti, hogy a távirányítókhoz, kapunyitókhoz hasonló módon működő játékfegyverekhez nem kell semmilyen védőfelszerelés, szabadon játszható maszk, overál és egyéb eszközök nélkül. Rendezvényeken, születésnapokon, stratégiai játékokon nincs szükség lezárt, elkerített pályákra, nem kell teherautónyi eszközt felvonultatni, nem kell a bepárásodott maszkkal “vakon” rohangálni. Egyszerűen kézbe veszed a Raptort és játszol.

NINCS KOCKÁZAT!

Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. Lekerített pálya nélkül, szabadon játszható családi napokon, hotelek parkjában, fesztiválokon, bevásárlóközpontokban, kaland parkokban, csapatépítő tréningeken stb.

TÖBBSZÖRÖSEN ELLENŐRZÖTT!

Minden fegyver részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre. A lézer harc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket. Játék közben hang- és fényeffektusok (UV fény, füst, disco fények, DJ) teszik még izgalmasabbá a játék élményét. A játék remek lehetőséget nyújthat cégek számára csapatépítésként vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságok számára is ajánljuk. A magányos farkasoknak sem kell aggódniuk mivel kellő számú felszerelés és pálya áll rendelkezésünkre így, az “utcáról beeső” , előzetesen egyeztettt időponttal nem rendelkező játékosok számára is tudunk játéklehetőséget biztosítani
Baráti társaságoknak, szülinapokra, csapatépítő tréningekre, szállodáknak, családi programnak……."

lasertag alulra

Tárhely szolgáltató

Tárhely szolgáltató:

KexDesign